Изложение TRUCK EXPO 2019 / Registration

TRUCK EXPO 2019 е най-важното място за среща в този бранш, където ще добиете впечатление от продуктите, услугите, ще изградите отношения и разширите контактите си или просто ще правите бизнес.

Регистрирайте се за изложението безплатно. Ще получите имейл с баркод, който ще Ви осигури свободен достъп до експозицията.

GDRP ready stamp 100Внимание: С попълването на регистрацията, Вие ни предоставяте доброволно Ваши лични данни - име и имейл. Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, освен осигуряване на достъп до събитието. Данните няма да бъдат споделяни с трети лица или организации.


TRUCK EXPO 2019 is the most important meeting place in this industry where you will get the impression of products, services, build relationships and expand your contacts or just do business.

Sign up for free. You will receive an email with a barcode that will give you free access to the exhibition.

Attention: By completing the registration, you voluntarily provide us with your personal data - name and email. Your personal data will not be used for purposes other than providing access to the event. Data will not be shared with third parties or organizations.

QRCode

Данни за събитието

Начална дата / Start date 06-06-2019 10:00 am
Крайна дата / End Date 08-06-2019 4:00 pm
Начало на регистрацията / Registration Start Date 05-03-2019
Край на регистрациите / Cut off date 08-06-2019
Цена / Price Безплатно / Free
Локация / Location Летище Лесново
Регистрацията е затворена
©2019 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.

Здравейте,

На 25 май 2018 г. влиза в сила на новия регламент за защита на личните данни (GDPR).

Настоящото съобщение съдържа важна информация за въвеждане на едногодишен срок на съхранение на данните ви в сайта.
Моля, прочетете внимателно.

Основно изискване на регламента е лични данни да бъдат събирани с ясна и конкретна цел и да бъдат съхранявани за период не по-дълъг от необходимия за обявената цел.

Ние ще бъдем “Администратор на лични данни” по отношение на получените посетители. Като такъв е необходимо да подсигурим, че съхранявате личните данни (посетители) за период не по-дълъг от конкретната цел, посочена в сайта.

Едногодишен срок на съхранение
Платформата ще осигурява възможност за съхранение на посетителите за период до една година от датата на публикуване на съобщението за регистрация, като посетител. Това технологично ограничение Ви предпазва от прекомерно дълго съхранение на лични данни, които вече нямаме правно основание да съхраняваме, както в платформата, така и извън нея.

Запознайте се и с политиката за използване на бисквитки.