Новини от изложители

Дизелор: Как горивата стигат до нас

От продажби на едро и дребно от бензиностанции, до транспорт и доставка на горива на място. Да, точно за това говорим – за пълния цикъл от доставки на гориво, както до резервоара на автомобила на крайния потребител, така и до складовете на корпоративни клиенти и бизнес партньори. Това прави Дизелор.

Dieselor

На TRUCK EXPO 2020 компанията ще покаже пътя на горивата на едро и дребно за транспорт, строителство, отопление, земеделие. Освен качественото гориво, технологиите и иновациите, свързани с превоза, също са ключови за сигурността и безопасността на доставките и от Дизелор го знаят добре. Затова доставките на едро се извършват със собствен автопарк до всяка точка на България. Ще можете да се запознаете с най-новите разработки в областта на безопасната логистика на горива и свързаните с това ползи за бизнеса.

Ще разберете и колко важно е разположението на обектите от веригата от шест бензиностанции на Дизелор, които я превръщат в доставчик за международни и вътрешни транспортни компании с национално значение. Удобството на превозвачите предизвика Дизелор да отговори с гъвкави финансови условия за зареждане, в допълнение към точност и гаранции за качество. Автомобилите на транспортните компании могат да разчитат на АдБлу, предлагана от Дизелор, както и на собствената им дизелова добавка Дизелор ОК за лято и за зимните месеци.

Регистрирайте се за безплатен пропуск за TRUCK EXPO 2020 – от 11-ти до 13-ти юни в Пловдив: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

И се регистрирайте за своя безплатен пропуск за изложението: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html.

©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.