Новини от изложители

IQ Card е картата за зареждане с гориво за корпоративни клиенти. Разработена е от Julius Stiglechner GmbH за австрийския пазар през 2007 г. и бързо набира популярност. На въпроса защо, има четири отговора - атрактивни цени, индивидуални решения според потребностите на клиента, прозрачно отчитане, безопасност.

Задачата на сектора на автомобилния транспорт е да поддържа веригите за доставки по бърз, надежден и безопасен начин. Превозвачите повече от всякога се стремят да оптимизират логистиката на товари и това е водещ принцип при формирането на бизнес стратегиите на всяка транспортна компания. Някои използват превозни средства с голям капацитет, за да намалят емисиите на CO2 през редуциране на трафика. Олекотяването на конструкциите на ремаркета и полуремаркета също допринася за спестяването на гориво и емисии. Един от нашите изложители на TRUCK EXPO 2020 - Öztreyler A.Ş. (Йозтрейлер А.Ш.) - ще покаже точно такива решения, които гъвкаво ще оптимизират превоза на товари, съобразно тяхната специфика и вид, както на къси, така и на дълги разстояния.

Точно 40 години след представянето на първия еднотонен пикап и над 4.7 милиона продажби по целия свят, Mitsubishi Motors Corporation представи 6-то поколение на L200. Българската публика го видя на Автомобилния салон в София през 2019-та, а за първи път тази година новият пикап ще демонстрира възможностите си на TRUCK EXPO 2020 в Пловдив.

От продажби на едро и дребно от бензиностанции, до транспорт и доставка на горива на място. Да, точно за това говорим – за пълния цикъл от доставки на гориво, както до резервоара на автомобила на крайния потребител, така и до складовете на корпоративни клиенти и бизнес партньори. Това прави Дизелор.

Белгийският производител LAG Trailers стъпва и в Пловдив, за да покаже на TRUCK EXPO 2020 разнообразие от автоцистерни за светли горива, битум, мазут, хранителни и химически продукти, цистерни за насипни товари, контейнери и контейнерни шасита. Компанията със седалище в Брее e позната с иновациите и качеството си на редица пазари, като Бенелюкс, Скандинавските страни, Великобритания, Германия, Източна Европа.

Картите за гориво на Shell са с над 50 годишна история и от 27 години на българския пазар. Услугата предоставя удобство и сигурност при зареждане на горива и използване на допълнителни услуги за всяко превозно средство и за целия автопарк на една компания. Тя може да бъде използвана на всички бензиностанции от веригата Shell, както и на обекти на специално подбрани парт­ньори на компанията. 2500 бензиностанции в Европа са оборудва­ни за камиони с високодебитни колонки, високи навеси, паркинг, AdBlue и удобства за водачите.

©2023 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.