ПОКАНА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ

Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) има удоволствието да Ви покани на пресконференция за откриването на международно изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2018.

Пресконференцията ще се състои на 31 май 2018 г., четвъртък, от 11.00 часа в залата на Пресклуб БТА, София.

В събитието ще вземат участие:

Г-н Георги Загоров – председател на Секция „Товарна автомобили“ и член на УС на ААП, управител на Турботракс България, представител на DAF

Г-н Владислав Атанасов - член на УС на ААП, изпълнителен директор на MVB Truck and Bus Bulgaria, представител на MAN

Г-жа Татяна Груева – изпълнителен директор на ААП

TRUCK EXPO 2018 ще се състои от 7-ми до 9-ти юни на откритите изложбени площи на летище „Лесново“. В него ще вземат участие представителите на всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, както и компании за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари, консумативи и други. Изложението се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Колеги, заповядайте!

Можете да се акредитирате за изложението, като последвате линка: https://www.truckexpo.eu/press/accreditation-form.html

По време на пресконференцията ще бъдат направени снимки, които могат да бъдат ползвани за публични цели от Асоциацията на автомобилните производители.

©2019 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.