Настоящето и бъдещето на транспорта ще се срещнат този юни в Пловдив

За първи път TRUCK EXPO ще бъде домакин на специализирана конференция за бъдещето на мобилността 

 

Международна конференция за бъдещето на транспорта ще бъде част от програмата на тазгодишното специализирано изложение TRUCK EXPO 2023 в Пловдив. Български икономически форум „МОБИЛИТИ 2023“ ще събере водещи автомобилни производители, екипи за R&D и автомобилен дизайн от България и света, лидери в производството и изграждането на зарядна инфраструктура, най-големите компании в транспортната индустрия, логистиката, пътническите превози, системите за градска мобилност и интелигент­ни­ транспортни решения.

Конференцията ще се проведе на 8 юни от 10:00 до 18:00 часа в Конгресния център на Международен панаир Пловдив и ще премине под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, организатор на TRUCK EXPO 2023.

Форумът ще насочи погледите на специалистите и бранша към технологиите, иновациите, данните, свързаността, които вече започнаха трансформацията на сектора и ще променят представите ни за авто­мо­билния транспорт още в следващото десетилетие. Независимо дали подходът на производителите и политиките на ЕС за климатична неутралност ще бъдат визионер­ски и ще поставят на пътя електрически, водородни, автономни превозни средства, или просто ще ангажира вниманието и регулациите към намаляване на въглеродния отпечатък на логистичните вериги и автопарка, индустрията вече е готова да предложи решения.

Конференцията ще покаже новите задвижвания с ниски или нулеви емисии, прототипи в различни етапи на разработка, както и концепциите за развитие на транспортната инфраструктура на „умните градове“. А отвън – на откритите площи на Пловдивския панаир - готови да впечатлят професионалисти и любители ще чакат последните модели на BMC TRUCKS, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES BENZ, RENAULT TRUCKS, VOLVO TRUCKS, както и производителите на ремаркета и полуремаркета с марките SCHMITZ CARGOBULL, DOLL, KÖGEL, KNAPEN, CTE TRAILERS, MEILLER, WEKA, WIELTON, цистерните SANTI, гондолите MENCI, телематично и сервизно оборудване, екипировка, финансови и застрахователни услуги, вериги бензиностанции и др.

От 8-ми до 10-ти юни Пловдив ще даде среща на настоящето и бъдещето на индустрията за превоз на товари и пътници. Вижте програмата на Български икономически форум „МОБИЛИТИ 2023“ и заявете своето участие: https://www.befevents.org/bg/event-details/bif-mobiliti-2023.

TRUCK EXPO 2023 е с безплатен вход, след регистрация. Вижте повече на www.truckexpo.eu.

©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.