Уникални тунинговани влекачи пристигнаха на летище „Лесново“.

Tuningovani vlekachi 2019 06 05 12 05 06Откриването на TRUCK EXPO 2019 е утре в 11.00 ч.

Уникални тунинговани влекачи започнаха да пристигат на летище „Лесново“ за премиерата на TRUCK TUNING SHOW, което ще се проведе в рамките на TRUCK EXPO 2019. TRUCK EXPO е най-голямото събитие за тежкотоварната автомобилна индустрия в България. Изложението ще се проведе от 6-ти до 8-ми юни на Летище „Лесново“. В него ще вземат участие представителите на всички класове товарни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства, ремаркета и полуремаркета, контейнери, хидравлични системи за товарни автомобили, фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании.

 

За първи път тази година ще се състои и TRUCK TUNING SHOW – съпътстващо събитие, което ще покаже новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите.

Организатор на TRUCK EXPO 2019 e Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

©2020 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.