Елате на TRUCK EXPO 2019 на „Лесново“ - стигнете до Словакия

276201950005 1Един от посетителите с придружител безплатно ще се окаже на зверското състезание за камиони на SLOVAKIA RING

 Едно малко усилие дава големи възможности. Просто се регистрирате и посещавате традиционното TRUCK EXPO 2019 от 6 до 8 юни на Летище „Лесново“.

Ако го направите, вече имате шанс да сте късметлията, който ще спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING.

 

Голямото състезание за "чудовища" на колела е най-атрактивното събитие за 2019-та. Тук камионите летят без ограничител със скорост до 300 км./ч.

Въпреки невъобразимия грохот, има богата съпътстваща програма, занимания за деца, концерти и зашеметяващи камиони, които гарантират забавления за всички. 

SLOVAKIA RING се намира  в северната част на Чехия,  на 30 км от  летището на Братислава. Пистата съчетава поредица от бързи и полегати завои, с много възможности за изпреварване. Шансът си струва, защото ако видите зрелището на Летище „Лесново“, може да видите безплатно и най-голямото зрелище за камиони в Европа.

Регистрирайте се за TRUCK EXPO 2019: https://truckexpo.eu/visitors/registration.html

Последвайте страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/truckexpo.eu/

Последвайте събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2375140645838909/

©2021 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.