Събота - ден на отворени врати на TRUCK EXPO 2018

Детски кът, с подкрепата на ТОТАЛ, забавлява най-малките на изложението за тежкотоварни автомобили

Събота, 9-ти юни, ще бъде Ден на отворени врати на TRUCK EXPO 2018. В последния ден на изложението на летище Лесново, входът ще е свободен за всички в почивния ден. Няма да се изисква дори регистрация. Това е подаръкът, с който Асоциацията на автомобилните производители в България иска да зарадва най-запалените фенове на най-новите модели и технологии в товарните автомобили. Независимо дали става дума за професионални посетители, любители на тежките машини и техните семейства, всеки ще може да се докосне до мощта и силата на най-големите на пътя.

Освен удоволствието да се качат на машините, има тест-драйв за професионалисти, изкушени лично да изпитат удоволствието да държат в ръцете си най-добрите камиони, автобуси и пикапи в света.

Приятните мигове са гарантирани и в кетъринг зоната, докато деца се забавляват в света на пътните знаци в специално организирания детски кът на ТОТАЛ. Това е зона за игри и страхотни забавления, където бъдещите шофьори ще попаднат в света на пътните знаци, ще конструират камиони от картон, ще оцветяват фигури и картинки. Има кой да се грижи за тях, докато родителите разглеждат, а те получават своите първи уроци за значението на пътните знаци, как да пресичат правилно и да се движат безопасно по улиците. Така е на TRUCK EXPO 2018 - децата се забавляват и в същото време научават важни неща, за които възрастните все не намираме време.

Предстои един чудесен съботен ден за малки и големи, на едва 20 км от София. А можете да спечелите и страхотни награди от томболата на TRUCK EXPO 2018, която ще бъде изтеглена точно в 14.30 ч. Не пропускайте!

©2021 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.