Преглеждания: 520 Споделете

Yutong

Yutong
Лице за контакт
Маркетинг Мениджър
Десимира Солакова (+)
Адрес: 3 ulitsa "Lachezar Stanchev", Sofia 1756, Sofia City , Bulgaria
Телефон: +359 2 902 68 11
Вид: Производител
  • Информация
  • Карта

Електрически автобус YUTONG E12 e с дължина 12 м и e специално предназначени за градовете с натоварен трафик, които искат да намерят ефективно решение за обществения транспорт и да подобрят значително качеството на въздуха. Моделът се отличава с изключително ниски нива на шум, 100% липса на вредни емисии и впечатляващ пробег с едно зареждане на батерията.

Yutong E12 използва интелигентната система за електрическо задвижване на Yutong – ReCtrl, позволяваща управление на движението, CAN управление на целия автобус и дистанционна техническа поддръжка. Тя удължава продължителността на пробега, удължава живота на батерията и с лекота постига по-ниска консумация на енергия и нулеви емисии!

При напълно заредена батерия и експлоатация в нормални условия, гарантираният пробег на електрически автобус YUTONG E12 е от 300 км. Функционалното време за пълно зареждане на батериите от 0 до 100% е 4 часа, което осигурява голяма гъвкавост и удобство за ползвателите, както и ефективност на автобуса. Капацитетът на 12-те L-Ion батерии е 324 Kwh. Максималната мощност на двигателя е 350 Kw, въртящият момент 1200 Nm, а охлаждането - водно.

Електробусът Е12 ще редуцира разходите за километър пробег с до 4 пъти благодарение на ниските разходи за гориво, както и на 3 пъти по-евтината поддръжка на автобуса в сравнение с тази на конвенционален автобус.

Посока на картата
©2021 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.