Преглеждания: 220 Споделете

МВБ Трак&Бъс България АД

МВБ Трак&Бъс България АД
Лице за контакт
Маркетинг
Невена Гоцев (+)
Адрес: 425 bulevard "Slivnitsa", Sofia 1331, Sofia City , Bulgaria
Телефон: +359 0700 20 626
Вид: Търговски представител
  • Информация
  • Карта

MVB Truck & Bus Bulgaria е официален вносител на продуктите на немския гигант MAN Truck & Bus AG за страната от 2012 г. MVB Truck & Bus отговapя за дистрибуцията и сервиза в България на товарните автомобили и автобусите с марки MAN и NEOPLAN.
Много бързо, след като бе оторизирана от MAN Truck & Bus AG, компанията се превръща в един от лидерите на пазара за товарни автомобили в България. През 2014 г. MVB Truck & Bus Bulgaria е отличена от MAN с наградата Best Market 2014 (Най-добър пазар 2014).
Започнала с 30 служители, сега компанията разполага с три официални търговско-сервизни центъра в страната, оборудвани с модерен инструмент и диагностична апаратура от MAN. Всичките обекти на MVB Truck & Bus са изпълнени по изискванията и сертифицирани от MAN Truck & Bus, а висококвалифицираният персонал е преминал обучение в немската компания.
Сервизът на MVB в София разполага с 11 проходни клетки. Отделението за общи ремонти е оборудвано с 6 ножични подемника и 4 комплекта мобилни подемници, кран, стенд за сходимост, установка за изпъване на шасита. Сервизът в София разполага с подготвителна и бояджийска камера и пункт за ГТП.
Сервизът във Варна има 2 проходни клетки, оборудвани с 2 канала.
Най-новият обект на MVB бе открит през есента на 2017 г. Това е търговско-сервизният център в Пловдив. В Пловдив и региона са съсредоточени едни от най-големите български транспортни компании, много от които са вече клиенти на MVB и марката MAN. Сервизът в Пловдив разполага със 7 проходни клетки. Отделението за общи ремонти е оборудвано с 4 ножични подемника и един комплект мобилен подемник, кран, стенд за сходимост. В сервиза има подготвителна и бояджийска камера, както и пункт за ГТП.
Като динамична и постоянно развиваща се компания, имаща за цел да повиши качеството на обслужване на своите клиенти, MVB Truck & Bus Bulgaria е винаги отворена за привличане на нови служители, мотивирани за работа.

Посока на картата
©2019 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.