Преглеждания: 292 Споделете

Райфайзен Лизинг България ЕООД

Райфайзен Лизинг България ЕООД
Лице за контакт
Александра Будинова (+)
Адрес: 32A, et.6 bulevard "Cherni vrah", Sofia 1407, Sofia City , Bulgaria
Телефон: +359 2 491 91 01
Вид: Търговски представител
  • Информация
  • Карта

Райфайзен Лизинг България ще участва и на тазгодишното Международно изложение за тежкотоварни автомобили Truck Expo 2018. На щанда на Райфайзен Лизинг посетителите на изложението ще могат да се консултират с експерти от дружеството и да получат промоционални лизингови условия, съобразени с техните конкретни нужди. Промоционалните условия включват атрактивна лихва и минимално самоучастие, валидни до края на юни 2018 г. Клиентите, сключили сделки в дните на изложението ще се възползват и от допълнителен бонус – без такса финансиране. Посетителите на изложението, ще могат да се запознаят с предлаганите финансови продукти за цялата гама тежкотоварни автомобили, както и да получат подробна информация за възможността за финансиране по програма COSME на Европейската комисия.
COSME e гаранционна програма, предлагана от Райфайзен Лизинг с подкрепата на Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ), която предоставя финансиране на българските малки и средни предприятия (МСП) при облекчени условия.
По програмата могат да се финансират МСП, развиващи приемлива дейност, съгласно критериите на ЕИФ, които имат желание да инвестират с минимално самоучастие или имат стартиращ бизнес. Програмата дава възможност за финансиране чрез лизинг с минимална авансова вноска, с разсрочено или авансово платено ДДС, като за фирми с бизнес история над 1 година авансовата вноска е само 5%.

Посока на картата
©2019 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.