Преглеждания: 331 Споделете

Йозтрейлер А.Ш.

Йозтрейлер А.Ш.
Адрес: 62 Organize Caddesi, Balçık 41400, Kocaeli, Gebze, Turkey
Телефон: 0850 800 02 22
Мобилен: 00359896320401
Вид: Производител
  • Информация
  • Карта

Със своя близо 40 годишен опит Oztreyler е водещ производител на полуремаркета и каросерии за камиони в Турция. Притежавайки най-голямата продуктова гама на турския пазар, продуктовата гама на Oztreyler може да бъде групирана главно под „гама от полуремаркета“ и „гама каросерии за камиони“. В гамата от полуремаркета Oztreyler произвежда самосвалени полуремаркета, полуремаркета за превоз на скрап, полуремаркета контейнеровози, самосвални полуремаркета с падащи страници, полуремаркета със самосвална платформа, полуремаркета-цистерни и силозни полуремаркета. От друга страна гамата от каросерии се състои от полукръгла самосвална каросерия за камион, класически тип самосвална каросерия за камион, самосвална каросерия за скрап, каросерия цистерна за камион и силозна каросерия за камион. Oztreyler все още развива своята продуктова гама със своите иновативни продукти в отбранителната индустрия и публичния сектор. Полуремаркета за прехвърляне на отпадъци и специално проектирана военна техника са сред новите проекти, които нашата компания разработи.
Oztreyler произвежда своите продукти в два завода. Заводът в Гебзе-Коджаели, където се намира и нашето седалище е разположен на площ от 25 000 м2. Вторият ни наскоро построен завод се намира във Феризли-Сакария и е разположен на площ от 90 000 м2, от които 50 000 м2 са закрита площ. При работа на пълен капацитет на завода във Феризли-Сакария Oztreyler ще има общ производствен капацитет от общо 20 000 единици годишно.
От създаването си през 1983 г. Oztreyler успя да се превърне в най-предпочитаната марка на пазара. Като най-продаваната марка самосвални полуремаркета в Турция, Oztreyler също изнася в повече от 42 страни и много региони като Централна Азия, Западна Африка, Северна Африка, региона на Персийския залив, Източна и Централна Европа.

birliktegüçlüyüz

strongertogether

plusfortsensemble

Посока на картата
©2024 TruckEхро. All Rights Reserved! Web agency Kaya Pro Ltd.